FIMO Kids - Special pentru copii

FIMO Kids
            In 2014 Staedtler lanseaza o gama noua de FIMO. FIMO Kids, specil conceputa pentru a satisface nevoile copiilor. FIMO Kids este foarte moale, mai moale in comparatie cu FIMO Soft. FIMO Kids ezvolta creativitatea si activitatile motrice. Recomandat copiilor peste 8 ani, sub aceasta varsta utilizarea se face sub supravegherea adultilor. Cu FIMO Kids copiii isi pot realiza singuri jucariile.
     FIMO este o pasta polimerica, usor de modelat, care se coace in cuptor (nu se coace in cuptorul cu microunde). Dupa coacere modelele realizate devin tari si isi pastreaza forma pentru totdeauna. Gama FIMO Kids cuprinde 16 nuante in pachete de 42g.
     Odata cu gama FIMO Kids, Staedtler mai lanseaza si o serie de 10 seturi pentru copii, cu instructiuni pas-cu-pas dar si o gama de unelte special concepute pentru mainile copiilor, fara risc de ranire.

Gama FIMO Kids

      In gama Fimo Kids mai gasiti si doua seturi FIMO Pack. In pachet se gasesc 6 blocuri de pasta polimerica FIMO Kids de 42g  fiecare. Fimo Pack se gaseste in doua variante.

FIMO Kids Pack


FIMO Kids in curand la DECO CRAFT



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu