FIMO Professional - Unelte

         Odata cu lansarea gamei FIMO Profesional, Staedtler a lansat si o gama profesionala de unelte plus un Set Extruder. Orice profesionist are nevoie de unelte profesionale. Uneltele sunt realizate din materiale de inalta calitate, din otel inoxidabil, cu manere din  lemn de artar lacuit.



Unealta pentru netezire si gaurire       
Unealta de netetezire si burgiu de gaurire. Burghiul este realizat din otel cromat si are o lungime de 40 mm si ∅ 2,5 mm. Unealta de netezire este realizata din otel inoxidabil iar manerul este din lemn de artar lacuit. Lungime totala 20cm.












Unealta din silicon pentru modelare
Unealta cu doua capete diferite din silicon foarte tare. Un varf tip pensula iar celalalt tip dalta pentru forme precise. Unealta este realizata numai din materiale de calitate. Otel ioxidabil de foarte buna calitate si maner din lemn de artar lacuit. Unealta este usor de folosit si de curatat. Dimensiune totala 20cm.











Unealta de modelare cu bila.
 Unealta de inalta precizie, doua capete sub forma de bila, cu dimensiuni diferite: ∅ 1,5 mm si ∅ 8 mm. Unealta este realizata din otel inoxidabil cu maner din len de artar lacuit. Unealta este usor de utilizat si de curatat. Dimensiune totala 20cm.











Unealta cu varf ascutit si in V.
Unealta are doua varfuri, unul in V (60°, lungime 40mm) si unul ascutit, ideal pentru gauri in margele, pentru netezire si finisarea detaliilor, pentru a lipi si dezlipi bucati mici de lut. Unealta este realizata din otel inoxidabil iar manerul este din lemn de artar lacuit. Lungime totala 20cm.










Extruderul cu manivela face parte din gama de unelte FIMO Profesional. Este construit special pentru pasta polimerica iar tehnologia lui permite modelarea pastei polimerice FIMO depunand cat mai putin efort. Diametrul tubului in interior este de 1.7 cm. Setul extruder contine 20  modele diferite cu diametre si forme diferite, 3 garnituri de inlocuire, un cutit craft, instructiuni pas-cu-pas si cutia de depozitare.



In curand la DECO CRAFT

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu